meest-gestelde-vragen-contact-sportvoucher.nl    Meest gestelde vragen

1. Wat is sportvoucher.nl?

Sportvoucher.nl is hèt online platform waar je een afwisselend aanbod van sportdeals vindt. Sportvoucher.nl start met het aanbieden van deals in en rondom de regio Helmond. Beweeg op een leuke en veelzijdige manier!

2. Wat voor soort deals biedt sportvoucher.nl aan?

De naam sportvoucher.nl zegt natuurlijk al genoeg. Sportvoucher.nl biedt allerlei soorten sportactiviteiten/ sportgerelateerde deals aan tegen een  leuke prijs. Zo blijft het aantrekkelijk om verschillende sporten te ontdekken en te beoefenen. We doen ons best om je te blijven verrassen!

3. Hoe scoor ik een deal?

Op de homepage en op de pagina “sportvouchers” vind je de actuele deals van het moment. Neem de deals door, kies een voucher en vervolgens bevestig je je aankoop. Je ontvangt na bevestiging en betaling je unieke voucher per e-mail.

4. Waar vind ik mijn voucher?

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van je aankoop. Daarnaast vind je jouw voucher(s) in je eigen account. Op de homepage vind je rechtsboven en helemaal onderaan een linkje “inloggen”.

5. Wanneer kan ik de voucher verzilveren?

Voor iedere deal gelden andere voorwaarden. Een van die voorwaarden is de geldigheid. De voorwaarden per actie kun je vinden op de website.

6. Hoe lang staat een actie online?

Dit verschilt per voucher. Een deal/actie kan een maand lang online staan, maar het kan ook zijn dat een deal na een paar dagen al offline is. Op=op geldt ook bij ons. Ben er dus snel bij!

7. Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij sportvoucher.nl betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL of je creditcard.

8. Ik ben nieuw op sportvoucher.nl, hoe log ik in?

Is het de eerste keer dat je wilt inloggen? Maak dan eerst een account aan. Dit doe je via het linkje “inloggen” en kies voor de optie “registreren’.  Je maakt gemakkelijk en snel een eigen account aan.

9. Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Slim! Zo mis je nooit meer een deal. Laat je e-mailadres achter onderaan op de homepage en we zorgen ervoor dat je voortaan eenvoudig op de hoogte wordt gehouden van de actuele sportdeals.

10. Hoe schrijf ik me uit voor de nieuwsbrief?

Dit kan heel gemakkelijk

  1. Ga naar je mailbox en open een eerder ontvangen nieuwsbrief.
  2. Onder aan de nieuwsbrief staat een link waarmee je je kunt afmelden.
  3. Hier klik je op.

11. Ik ben ondernemer. Hoe kom ik in contact met sportvoucher.nl?

Op de homepage vind je onderaan een link samenwerken met sportvoucher.nl. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

12. Hoe kan ik mijn klacht kenbaar maken?

Wat jammer dat je niet tevreden bent. We doen er uiteraard alles aan om iedereen tevreden te stellen, maar vooral ook te houden! Laat ons gerust via het contactformulier weten waar we je bij kunnen helpen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen een geschikte oplossing vinden.

13. Wat nou als de voucher is verlopen?

Sportvoucher.nl maakt per voucher afspraken en één daarvan is de geldigheid. Ben je onverhoopt je voucher vergeten te verzilveren, neem dan contact op met de aanbieder. De aanbieder bepaalt of je de voucher alsnog kan inleveren.

14. Kan ik nog extra kosten verwachten na aanschaf van een voucher?

De prijzen die je op onze website ziet, zijn ook de prijzen die je daadwerkelijk betaald. Je komt na een aankoop dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Wel zo eerlijk.

15. Kan ik mijn voucher retourneren?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd en retourrecht. De 14 dagen gaan in op de dag nadat je het product hebt gekocht. De herroeping kan kenbaar worden gemaakt door middel van het ontbindingsformulier of op een andere ondubbelzinnige wijze. Bij herroeping van de overeenkomst, ontvang je de complete betaling binnen 14 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gebracht van je beslissing van ons terug.